torsdag 15. september 2011

drivved

kan brukes til så mangt...


også til servering av forretter.


Min herlige mann fylte 34 år på mandag, og det ble feiret med 5 retters middag.

Forretten bestod av 3 flatbrød toppet med
blåmuggost og valnøtter,
seterrømme, fenalår og fersk oregano
orange lodderogn, seterrømme og vårløk


God argentisk rødvin i glassene måtte vi selvfølgelig også ha.
Forrett nummer to var sashimi.
Pestomarinert svinefilet surret med bacon ble grillet til hovedrett. Den fikk følge av
chilipoteter, sellerirotpurè og soppstuing.
Som avslutning på kvelden ble det servert
ostekake,
sjokoladekake
og
kaffe og baileys.

Gjett om gubbis var fornøyd
og
ikke minst
mett.

(Godt han bare har bursdag en gang i året......)
og at det er et helt år igjen til neste gang....


klem Line

1 kommentar:

Hege sa...

Line: Så utrolig fin blogg du har fått til. Da blir nok jeg en fast tilhenger av deres hverdagsliv. Klem hege

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...