fredag 18. november 2011

Noe av det beste i livet


er å ha en farfar/oldefar
som alltid stiller opp og er der for oss


at han i tillegg er kreativ og svært dyktig til å lage ting er en kjempebonus.
Sammen med den nevenyttige og flinke kompisen Oscar har han stått utallige timer i "furtebua", og laget dette nydelige skapet til oss.

Jeg har siklet på apotekerskapet til en medblogger lenge, og har hatt så lyst på et lignende selv. Da jeg kastet frem idèen for farfar hadde jeg ikke forhåpninger om at han ville prøve seg på et så stort prosjekt. Treskjæring ligger nemlig hans hjerte nærmest. Men da kompisen Oscar tilbød seg å hjelpe og stilte snekkerbua si til disposisjon, var ikke gamle faffen vond å be.
Og resultatet taler for seg selv...

Skapet er bare helt fantastisk.
Det skal aldri forlate familien, og mannen i huset og jeg har blitt enige om at det skal følge den førstefødte i hver generasjon.

Skapdørene er fra det første kjøkkenet farmor og farfar hadde. Artig at de har spart på det på loftet i så mange år! Og det kom jo til nytte.


Tusen hjertelig takk for verdens fineste skap, Oscar og farfar!


klem

3 kommentarer:

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

ååååååå SÅ utrulig fint, og så koselig at det er farfaren din som har laga det, og med dei skapdørene fra deira fyrste kjøkken! Elskar sånne personlige møblar, og så kult at det er nytt men likevel har historie, og skal bli eit arvestykke!
Dessuten kjempefine bilder av A og oldefaren, virkelige blinkskudd!
Takk for koselig kommentar på bloggen, forresten! Det går bra med alle 4:) Koselig viss du vil ta turen hit ein kveld, til veka feks!Ha ei fin helg! klem

isvann sa...

Takk for koselige ord. Jeg vil VELDIG gjerne komme en dag til uka og hilse på lillegullet deres. Vi meldes.

Miriam sa...

Åh, så koselig! Elsker ting med historie! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...