onsdag 9. november 2011

Bursdagsfeiring

I dag overrasket mannen med ferdiglaget middag, selvbakt ostekake, røde roser og stearinlys i hele huset da jeg kom hjem fra jobb.
Det er jammen meg kjekt å bli 33 år!
I tillegg har verdens søteste venner hengt en nydelig blomsterbukett på døra. Svigerinna mi var lei av mørklagte kjøkkenvinduer så hun kom med en nydelig stållykt. I tillegg fikk jeg en vedkurv slik at vi slipper å ha aviser "som vi lagrer til å bruke i ovnen" overalt! Kameraet var ikke velvillig i kveld, så jeg får prøve på nytt i morgen med å ta bilder av alle de fine gavene.
I mens kan dere nyte disse flotte bildene. Jeg synes det er så lekkert når alt går i hvitt, og skulle gjerne hatt det i mitt hjem. Men selv hvite spisestuestoltrekk fra Ikea som nesten kan kokvaskes og blekes klarer ikke vi å holde rene og pene. Så et slikt rent, vakkert og hvitt hjem vil nok forbli en drøm.
Det stora arbetsrummet används av hela familjen, och fungerar som ett andra vardagsrum. I taket ger lampan Regolit varmt ljus. De vitmålade Ivarhyllorna från Ikea är perfekta för en överskådlig ordning. 

Vardagsrummet har en ombonad känsla med mjuka kuddar och plädar i olika vita nyanser. Bordet är egentligen en gammal säng, räddad ur en container. Sofforna står på hjul och kan lätt skjutas undan för att ge mer utrymme. De stora fönstren är typiska för holländska townhouses.


I köket är bordet placerat så att glasdörrarna lätt kan öppnas ut mot den lilla trädgården.

Det ljusa köket har en arbetsbänk 
i betong, och har extra breda arbetsytor. Skåpen av vitlaserad ek har synlig ådring. Öppna hyllor ger öppen känsla, men kräver ett visst mått av ordningssinne. Stolar från Ikea.

Det ljusa badrummet har ett stort fönster mot trädgården. Golvet är i betong, och de tjocka hyllplanen inbyggda i skorstensgången.
bilder lånt fra skøna hem

klem Line


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hipp hurra for søte, søte deg :)
-NM-

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

gratulerar m overstått!! koselig å bli varta opp da, og det fortjener du! :) klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...