tirsdag 4. oktober 2011

1800tallet er denne lampen fra. Faren til en god venninne av meg driver med antikviteter. For et par år siden var vi en tur i garasjen hans for å kikke på små og store skatter, og da forelsket jeg meg helt i denne oljelampen. Dette husket pappaen hennes på, så da jeg giftet meg i fjor sommer stod denne vakkerheten på gavebordet. Det var så utrolig koselig gjort. Vi bruker den veldig ofte, og den gir et nesten magisk lys nå i disse mørke høstkvelder (skal få tatt et stemningsbilde ved en senere anledning).
Kommoden er fra den gamle gården vi eide. Den ble hvit og fikk nye knotter for noen år tilbake. For øyeblikket står den i stuen ved spisebordet vårt, men det er godt mulig at den skal få et nytt liv på lillebror sitt rom når det står ferdig. Selvfølgelig da med mer guttevennlige knotter!
Orkidèen er en av de vakreste blomstene jeg vet om, og jeg har som regel ett eksemplar i huset. Men nå hadde jeg klart å ta livet av alle sammen, så da en kjær venninne og mannen hennes kom med denne ble jeg veldig glad! Synes det er så vakkert med denne hvite, rene og delikate blomsten mot det mønstrete, frostede glasset på lampen.


Fatet med tre skåler og en tilhørende skje er så anvendelig. Det var en vertinnegave i forbindelse med 1001 natt festen jeg holdt på verandaen. Som regel pleier det å romme ulike nøtter og rosiner. Bildet har jeg byttet til meg hos mor. Jeg hadde opprinnelig et stort, fargesprakende hanebilde, men det passer dårlig inn i min fargepalett. Så da var mor grei og rokket om på  bildeveggen hjemme hos seg.


Ønsker dere en fin tirsdagskveld.

Klem Line

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint innlegg Line! Bildene du tar er så flotte :-)
Ha en fin fin uke alle 4!
Klem fra Elise

Mamsens hus sa...

Fantastisk flott lampe. :):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...